11 év és 22 Marvel-film csúcspontját fogja jelenteni a Bosszúállók: Végjáték

Azon viszont még a rajongók is vitatkoznak, hogy Hulknak, Hangyának vagy Marvel Kapitánynak lesz oroszlánrésze Thanos legyőzésében.

Az idei év egyik legjobban várt blockbustere az április 25-én mozikba kerülő Bosszúállók: Végjáték. Nem véletlenül: a tavalyi Bosszúállók: Végtelen háború közvetlen folytatása  az első Vasember óta eltelt 11 év és 22 megnézett Marvel-film történéseire tesz végre pontot (hogy utána rögtön megkezdődjön a Negyedik Fázis, amiben más Marvel-mozihősök lesznek a főszereplők a mostaniak helyett). A Marvel ennek örömére közkinccsé tette a film hivatalos, bár eléggé semmitmondó szinopszisát:

Vagyis:

Miután Thanos elpusztította az ismert univerzum lakóinak felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöknek kell helytállnia a Marvel stúdió eddigi 22 mozifilmjének nagy fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban. 

A rajongók természetesen már alig várják, hogy a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Amerika Kapitány (Chris Evans) valamint a Kvantumtérből frissen visszatért Hangya (Paul Rudd) segítségével legyőzzék a lila bőrű félistent. Persze egyes teóriák szerint nem is a Hangya és a kicsinyítő-nagyító techológiája lesz a győzelem kulcsa, hanem a briliáns elméjű Dr. Banner (Mark Ruffalo), aki most épp nem tud átváltozni a tompa agyú, zöld izomkolosszussá, Hulkká. (via The Independent)