Oscar Isaac és Ethan Hawke magukat nézik, és nagyon jól mulatnak

Láthatólag fellelkesítette őket a Marvel új minisorozata, amelyben mindketten főszerepet játszanak.

Tegnap mutatták be az MCU legújabb sorozatának, a március 30-án a Disney+-ra érkező Holdlovag (Moon Knight) előzetesét, amit a címszereplő Oscar Isaac és az ellenfelét alakító Ethan Hawke is megnézett. Láthatóan izgatottak, és hamar elragadja őket a hév, amint hangosan kommentálva, nevetgélve nézik magukat, Ethan Hawke pedig A Dr. Moreau szigete Marlon Brandójához hasonlítja sorozatbéli kinézetét (néhány kilóval karcsúbb változatban, tesszük hozzá). Az előzetes végén a két színész reakciója – mi mást mondhatnánk – priceless.

A hat részes minisorozatban Isaac Steven Grantet, egy szelíd fickót játszik, aki rendre elájul, és mintha egy másik élet emlékei gyötörnék. Idővel rájön, hogy egy másik személy is él a testében, Marc Spektor, a zsoldos. És ahogy Steven/Marc ellenségei felbukkannak, a két személyiségnek össze kell fogni egymással, miközben belekeverednek egy rejtélybe, ami Egyiptom ősi isteneihez kötődik.

Magáról Holdlovagról és az előzetesről korábbi cikkünkben írtunk – a trailerben érdemes megfigyelni, hogy a Budapesten forgatott jelenetekben milyen zseniálisan alakították át az utcaképet.

(Forrás: Collider)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.