Megható videót posztolt Bruce Willis felesége

A demenciával küzdő sztárt a 68. születésnapja alkalmából köszöntötte fel.

Bruce Willis családja 2022 márciusában jelentette be, hogy a színésznél afáziát diagnosztizáltak, ezért visszavonul, és nem forgat többé filmet. Idén februárban jött a hír, hogy a diagnózis valójában frontotemporális demencia, egy olyan betegség, amely a a személyiségért, a viselkedésért, a beszélt nyelvért és annak megértéséért felelős agyterületeket érinti.

A tavalyi bejelentés óta Willis nem is szerepel a médiában, helyette a felesége, Emma Hemming Willis szokta megszólítani a sztár rajongóit a saját Instagram-oldalán. Pár hete arra kérte őket és a paparazzókat, hogy ne zaklassák a férjét, most pedig Willis születésnapja kapcsán posztolt három videót.

 

 

Az elsőben arról beszél, hogy sírással kezdte a reggelt, de fontosnak tartja, hogy ezt az oldalát is lássák a követői.

"Mindig megkapom azt az üzenetet, hogy 'Ó, te olyan erős vagy. Nem tudom, hogy csinálod.' Valójában nincs választási lehetőségem. Bárcsak lenne, de két gyereket is nevelek közben. Néha fel kell kötnünk nagylányos bugyinkat, és nekilátni. És én ezt teszem, de vannak szomorúsággal teli időszakaim, minden nap gyászolok, és ezt ma, a születésnapján érzem igazán."

Egy másik videóban pedig meghitt családi felvételeket osztott meg Willisről, ahol a családja körében látható, a nyaralások alatt és különféle hétköznapi szituációkban. Ez olvasható a videó alatt:

Ő a tiszta szeretet. Annyira szeretik. És én mindig szeretni fogom őt. Boldog születésnapot, édesem. (...) Nagyon köszönöm, hogy ti is szeretitek őt és törődtök vele."

 

 

És ezen a videón látható, ahogy Bruce Willist felköszönti a családja:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

via: Independent