Kiderült néhány részlet a Hang nélkül 3. részéről

Az első két rész rendezője, John Krasinski nem vállalja a folytatást.

A Hang nélkül 2 egyelőre minden várakozást felülmúlóan teljesít a mozikban, május végén a pandémiás időszak legjobb eredményével debütált, és négy héttel a premier után már 221 millió dollárt gyűjtött össze (és nekünk is tetszett), így biztosak lehetünk benne, hogy érkezni fog a harmadik rész. A trilógiát azonban már nem a franchise megálmodója, az első részben főszerepet alakító John Krasinski fogja rendezni. Az Office sorozat Jimjeként ismertté vált Krasinski maga döntött úgy, hogy átadja a lehetőséget Jeff Nicholsnak. Az Empire podcastjának nyilatkozva elmondta, hogy az eddig kizárólag drámákat készítő Nichols volt az egyetlen jelöltje a feladatra.

Jeff az egyik legjobb rendező jelenleg. A Mud az egyik kedvenc filmem, mert annyira valóságos és intim. Pont azt az árnyalatot használja, amellyel mi is festünk a Hang nélkülben – olyan természetes karaktereket használ, akikbe a néző beleszerethet.”

Krasinski nem száll ki a filmből, ő marad a producer, és a folytatás alapötlete is tőle származik. Nichols ez alapján dolgozta ki a sztorit, és már el is készült a forgatókönyvvel.

Azt viszont egyelőre nem akarta elárulni Krasinski, hogy a trilógia befejező (?) része spin-off lesz, vagyis új karaktereket követhetünk a Hang nélkül univerzumában, vagy az első két részben megismert Abbott család története folytatódik-e. Csak annyit ígért meg, hogy valami olyasmit láthatunk majd a 2023-ban mozikba kerülő filmben, amit eddig nem.

SPOILER!

A Hang nélkül 2. úgy ér véget, hogy Regan a rádión keresztül sugározza a hallókészüléke által generált zajt, amely képes leblokkolni a szörnyeket. Krasinski szerint az új rész egyik fő kérdése az lehet majd, hogy az emberiség mit kezd ezzel a tudással (mármint, hogy van gyenge pontjuk a szörnyeknek), felelősséggel használják-e ezt az eszközt vagy sem.

via: Collider