Kerülj ünnepi hangulatba a Reszkessetek betörők! bakiparádéjával!

A karácsonyi klasszikus forgatása nem mindig ment olyan simán, mint a kis Kevinnek a csapdaállítás.

Pár hét, és itt a karácsony, ami – mint azt mindenki tudja –, nem létezhet Kevin nélkül. De mielőtt rituálisan újráznánk a Reszkessetek betörők!-et ezredszerre is, érdemes a mellékelt forgatási bakiparádét is megnézni.

Ezek a bakik bizonyítják, hogy kedvenc karácsonyi klasszikusunk forgatása nem mindig ment olyan simán, mint Kevin McCallisternek a csapdaállítás. A film bemutatásakor még csak 10 éves Macaulay Culkin nyelve például beletört John Hughes néhány dialógusába, de azért mindig profi módon korrigálta a hibáit.

Joe Pesci már tapasztaltabb volt a szakmában, de még ő sem volt immunis az alkalmi baklövésekre. Amikor azt a jelenetet forgatták, ahol a banditák az ablakon keresztül menekülnek, Pesci Marv helyett Harrynek szólította Daniel Sternt. Talán a karakterének a McCallister-házban tett túrája traumatizálta őt.

A film forgatása során elkövetett egyik legnagyobb baklövés a vágók figyelmét is elkerülte. A játékidő 55. percében a 27. másodperc környékén Daniel Stern elkáromkodja magát, miközben megpróbálja kihúzni a cipőjét a kutyaajtón. Ez a pillanat elég észrevétlen volt ahhoz, hogy bekerüljön a film végső vágásába.

A második rész forgatása is kalandos volt, pár napja írtunk arról, hogy Pesci alaposan megégette a kobakját. Itt pedig további 9 izgalmas részlet olvasható a filmről.

Via: Mental Floss