Elhunyt Anne Heche

A színésznő 53 éves volt.

Elhunyt Anne Heche színésznő, aki egy hete volt kómában, miután a múlt héten súlyos autóbalesetet szenvedett - írta meg a The Guardian

A színésznő augusztus 5-én sérült meg egy autóbalesetben és sajnos már tegnap bejelentette a szóvivője, hogy sérülései annyira súlyosak, hogy „valószínűleg nem fogja túlélni”. Ahogy azt korábban a PORT.hu is megírta, a Hat nap, hét éjszaka és az 1998-as Psycho 53 éves sztárja a múlt hét pénteken hajtott bele az autójával egy házba Los Angeles Mar Vista negyedében (a feltételezések szerint bódult állapotban), ahol az általa okozott tűzben ő maga is súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Anne Heche- az utóbbi évtizedekben eléggé kikopott Hollywood élvonalából. A '90-es évek mozifilmes nagy durranásai (Hat nap, hét éjszaka, Tudom, mit tettél tavaly nyáron) után lényegében csak a 2006-os A férfi fán terem című tévésorozata volt emlékezetes (ez volt a Miért éppen Alaszka? „csajos verziója”), a későbbi zajos sikerek sajnos elkerülték. Bódult állapotban való vezetés miatt viszont már 2000-ben is rendőrt kellett hívni hozzá: ekkor történt, hogy elautózott a kaliforniai Fresnóig, majd közel két és fél kilométert gyalogolt a sivatagban, hogy végül egy szál melltartóban és rövidnadrágban beállítson egy vadidegen férfi farmjára. Nem volt hajlandó távozni, és egyebek mellett azt állította, hogy ő Isten, és azért van itt, hogy mindenkit visszavigyen a mennyországba az űrhajójával. Az incidensről itt írtunk korábban részletesebben, ahogy arról is, mi minden vezetett odáig, hogy a színésznőnek ilyen problémás lett az élete.

 

A színésznő 53 éves volt, két fiú édesanyja volt.