Cápás filmmel tér vissza minden idők egyik legrosszabb rendezője

Az előzetes alapján most is egy agyzsibbasztó produkciót készített.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy annyira katasztrofálisan rossz filmet készítettek, hogy a forgatás történetét Hollywood is feldolgozta. Tommy Wiseau-nak sikerült ez a bravúr, 2003-as „olyan rossz, hogy már jó”-típusú drámája, a The Room megihlette James Francót, aki el is játszotta Wiseau-t A katasztrófaművész című filmben.

A Mester 20 év után végre újabb potenciális kultklasszikussal jelentkezik. A Big Shark (Nagy cápa) teasere valójában már 2019 februárjában napvilágot látott, és úgy volt, hogy az év szeptemberében mozikba is kerül a produkció. A jó munkához azonban idő kell, így a „hivatalos végső vágott változat” premierje 2023 augusztusában lesz. A különböző amerikai városokban azonban addig is meg lehet nézni a produkciót alkalmi vetítéseken, a nyolchónapos országjáró turnén pedig Wiseau személyesen is részt vesz.

A filmben természetesen Wiseau is szerepel, Isaiah LaBorde-dal és Mark Valerianóval együtt tűzoltókat alakítanak, nekik kell megmenteniük az elárasztott New Orleans városát a címbéli cápától.

Via: Far Out Magazine