A karácsony nagy megmentői: kutyák, macskák és egyéb furcsa lények

Ki nem kért még kiskutyát vagy kiscicát karácsonyra? Ám van úgy, hogy karácsonykor nem egészen az az ajándék érkezik, amit várunk. Sőt! Van, hogy az egész karácsony veszélybe kerülhet. És mi van akkor, ha a négylábúak tudják csak megmenteni a karácsonyt vagy Télapó legkisebb fia, Artúr! Az biztos, hogy a karácsony többször veszélybe kerülhet, mint gondolnánk, de félni nincs mitől, hiszen nincs ünnep happy end nélkül. Készülj a karácsonyra igazi, családi filmekkel!

A Telekom Videotéka remek filmekkel könnyíti meg az ünnepi várakozást, hiszen kiemelt Adventi kalendárium mappájában minden nap egy új filmet tartogat ajándékba, egészen december 24-ig.

 

Shelby: a kutya, aki megmentette a karácsonyt

December 4.

Vajon hogyan mentheti meg a karácsonyt egy csavargó kiskutya, aki elindul új gazdát keresni? Shelby, a családok réme és egy menhelyen köt ki karácsonykor, ahonnan megszökik, pedig végre lenne valaki, aki még pénzt is adna érte. Shelby azonban lelép és balesetet szenved és Jake szobájában köt ki. Jake, akinek minden álma, hogy bűvész lehessen – mint oly sok gyerek – régóta vágyik egy kutyára, ám sajnos anyukája betegesen fél az ebektől, a kisfiú azonban nem dobja ki Shelbyt, inkább elbújtatja, a helyzet pedig tovább bonyolódik, amikor kiderül, hogy Doug a sintér is keresi a kutyust, mert valaki nagyon sok pénzt ajánlott érte.

 

Karácsony Artúr

December 5.

Forrás: outnow.ch

 

Hogyan tudja a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekhez eljuttatni az ajándékát? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

 

Reszkessetek kutyaütők

December 7.

Forrás: ADS Service Kft.

 

A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsony alkalmával és hiába nem szeretnék, a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá teszik az üresen maradt ház életét. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.

 

Cirmos karácsony

December 11.

Hány és hány gyereknek szerepel a karácsonyi kívánságlistáján a kiscica vagy kiskutya az első helyen. Bár a Télapó igyekszik minden gyereknek a számukra legkedvesebb ajándékot adni, a kiscicákkal hadilábon áll, ugyanis allergiás a macskaszőrre. Mikor a cicusok akaratuk ellenére megbetegítik szegény nagyszakállút, rájuk marad a nemes feladat: ki kell szállítaniuk minden ajándékot az éjszaka folyamán. 

 

 

Kutyabaj

December 12.

Kutyamese a javából! Nincs elbűvölőbb látvány, mint öt kis golden retriever kölyök, együtt, egy alomban, mindahányan. Mindegyikük nagy gézengúz, vásott kölyök a javából. Egy jó nagy házban laknak, azonban egy napon gazdáik elhagyják az otthonukat, mert elárverezik a tetőt a fejük fölött. Kölykök pedig magukra maradnak, sőt mamájukat is menhelyre viszik. Történik mindez éppen karácsonykor. Egy fiatalokból álló banda az elhagyottnak hitt házba tör be, ám egy fiú más mint a többi, így a kiskutyák és Oliver azonnal összebarátkoznak. Oliver is ugyanolyan elhagyatott, mint az öt árva kiskutya, de a banda keménykedik. Jimmy, a Főnök egyből üzletet lát a dolgokban. Karácsonyi költőpénzként tekintenek a kutyusokra. Tervet forralnak, hogy egyenként eladják a a kölyköket. És csak most kezdődnek a kalandok.

Fontos! Az adott film csak az itt megjelölt  napon tekinthető meg. Az ajánlat csak a Telekom lakossági tévés ügyfelei számára érhető el. A kizárólag Telekom TV GO előfizetéssel rendelkezők az ajánlat igénybevételére nem jogosultak.