A dominának öltözött Tóth Andi dominálni akarja a Sztárban sztár zsűrijét

A párja, Marics Peti ezzel szemben „vidám, hülyéskedős” zsűritag lesz.

Február 19-én, vasárnap indul a TV2 nagy sikerű zenés show-ja, a Sztárban sztár, amelyben Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi hármasához két új zsűritag is csatlakozik.

Az egyikük, Tóth Andi most egy dominaszerkóban jelentette be, hogy ő lesz a legszigorúbb zsűritag, és komolyan fogja venni a feladatát. Ő amúgy nem szokta mások produkcióját minősíteni kéretlenül, itt viszont ez a feladat, úgyhogy eleget is tesz neki. Azért persze tisztában van a feladat súlyával:

Ebben az talán a nehéz, hogy valószínűleg lesznek olyan versenyzők is, akik már sokkal régebben, évtizedek óta vannak ebben a szakmában, és egy olyan ember fogja őket zsűrizni, aki 24 éves.”

A másik újonc zsűritag Marics Peti, Tóth Andi barátja, aki párjához hasonlóan bőrnadrágot húzott az interjúhoz. A 8. évadban ő még szereplőként volt jelen a műsorban, de állítása szerint „nem sok seb maradt benne az előző évadból”, úgyhogy nem akar majd visszavágni a zsűritagoknak. Andihoz képest sokkal megengedőbb („vidám, hülyéskedős”) zsűritag lesz, mert nem szereti a konfliktust, de építő jelleggel azért majd kritizál.


Hogy kik lesznek a versenyzők, azt még nem tudni, a Blikk korábbi értesülései szerint Marics Péter társa a ValMar duóban, Valkusz Milán is ott lesz, tegnap pedig a TV2 az Instagram-oldalán két sztár „mellszobrát” posztolta ki a nevük említése nélkül. A kommentelők Gubik Petrára és Sugár Bercire, azaz Beryre tippelnek.