25 éves a Port.hu

Új címlap, új tartalmak, új szerzők, születésnapi videók, és persze a '90-es évek felidézése könnyes szemmel. Így ünnepeljük meg, hogy 25 éves a Port.hu.

25 évesek lettünk. Egészen pontosan már tavaly ősszel betöltöttük a negyed évszázadot, de furcsa idők járnak manapság, és nem ritka, hogy a zsúrokat később tartják meg. Így vagyunk ezzel most mi is, a májust választottuk az ünneplésre, úgyis egész évben 25 évesek vagyunk.

Emlékeztek 1995-re? Hogy emlékeztek 1995-re? Mit csináltatok? Milyen ruhát hordtatok? Milyen filmeket néztetek, milyen zenéket hallgattatok? Miről álmodtatok, hogy éltetek? Persze van olyan olvasó, aki akkor vagy később született... Te mit gondolsz a kilencvenes évekről?

Amikor a többségnek még nem volt mobiltelefonja, amikor még csak ismerkedtünk az internettel. De voltak olyanok, akik már látták a jövőt, és tudták, az internet bizony sok mindent megváltoztat, ilyen volt Veszelovszki Zsolt is, aki 1995-ben megalapította a Port.hu-t, ami a kétezres évek elejére piacvezető lett. Azóta sokat változott a világ és a Port.hu is. De a fő profil nem változott: programokat ajánlunk. A kínálat hatalmas, mi pedig segítünk tájékozódni. Próbálunk lépést tartani a világgal,  a trendekkel, ezért indult el nemrég streamrovatunk, hiszen a hagyományos tv-szolgáltatók mellett, hihetetlen gyorsasággal nőtt a streamelhető filmek kínálata. 

Aki ma már megnyitotta a Port.hu címlapját, egy új, magazinosabb külsővel találkozott, ami tükrözi az elmúlt hónapok tartalmi változásait is. Ezzel kezdjük hát az ünneplést, de nem állunk itt meg, a következő napokban új tartalmakkal jelentkezünk, 1995 sztárjaival ünnepelünk, és persze mindennap emlékezünk kicsit a múltra, az elmúlt 25 évre, a kilencvenes évekre.

És elsősorban köszönetet mondunk Neked, Kedves Olvasó, aki velünk vagy nap mint nap, neked készítjük a Port.hu tartalmát, nélküled ennek az egésznek nem lenne értelme sem. Éppen ezért írd meg nekünk, hogy milyen Port.hu-t szeretnél a jövőben, és írd meg azt is, hogy Te mikor találkoztál velünk először, és milyen emlékeket őrzöl 1995-ről. És ha van kedved, koccints velünk gondolatban.

Boldog Születésnapunkat Neked!