Színházi előadások gyereknapra

Ha gyereknap alkalmából színházba mennétek, tudunk ajánlani nektek izgalmas előadásokat. Tanulhattok bűvésztrükköket, hallgathattok musical slágereket, beleshettek a színházi kulisszák mögé, és cirkuszi produkcióval is várnak benneteket!

Musicalmesék

Budapesti Operettszínház - május 25., 11.00

A családi zenés varázslat különleges látvánnyal, Janza Katával, Kékkovács Marával és Polyák Lillával, valamint a közös albumukon megtalálható gyerekmusical- és filmslágerek dalaival vár benneteket. Részletek hangzanak el többek között az Óz, a nagy varázsló, az Oroszlánkirály, a Muzsika hangja, a Mary Poppins, a Kis hableány, a Herkules, a Madagaszkár, a Vuk és Hugó a víziló című produkciókból.
Az előadásra jegyet - a szabad helyek függvényében - ITT tudtok vásárolni.
4 éves kortól ajánlott!

A medve, akit Vasárnapnak hívtak

Kolibri Fészek - május 25., 15.00

Alex játékmedvéjét Vasárnapnak hívják. De vajon mit gondol a medve, miközben egy szárítókötélen lóg a fürdőszobában? Fáj-e neki, ha megtépázzák, örül-e, ha megölelik? Van egyáltalán valami a derűsen csillogó gombszemek mögött? Alex nagyon szeretné kideríteni.
Egy reggel furcsa dolog történik: a kisfiú a szobája helyett egy játékboltban ébred. Körülötte hozzá hasonló fiúk és lányok sorakoznak a polcokon, az eladó egy öreg mackó, és a vevők is egytől-egyig medvék. Medveországban ugyanis az embergyerekek játékok, akiket a medveszülők megvásárolnak a bocsoknak. Hamarosan Alexet is kiválasztja egy medvepapa, és hazaviszi a kicsinyének. Egy medvebocsnak, akit Vasárnapnak hívnak...
Az előadásra jegyet - a szabad helyek függvényében - ITT tudtok vásárolni.
4 éves kortól ajánlott!

Varázslatos Gyereknap

Bűvész Színház - május 25., 18.00

Nincs gyereknap bűvészműsor nélkül! Ebben a varázslatos másfél órában a főszerepet a színpadon nem csak a bűvészek kapják, hanem a gyerekek is. A műsorban nem egy, hanem két profi bűvész fog elkápráztatni benneteket, különböző stílusokban. Ráadásul elsajátíthattok egy-egy ajándék trükköt is, amivel otthon elvarázsolhatjátok majd a barátaitokat és a rokonaitokat.
Az előadásra jegyet - a szabad helyek függvényében - ITT tudtok vásárolni.
5 éves kortól ajánlott!

Zsuzsika hangja

Karinthy Színház - május 26., 10.00

A színházban éppen a Hamupipőkére készülnek a színészek, Zsuzsika művésznő és Flórián művész úr. Amikor a gyerekek megérkeznek, beleshetnek a próbába, egy különleges világba, a színház varázslatába. Zsuzsika a gyerekek segítségével megtanulja, hogy csak akkor sikerülhet az előadás, és csak akkor történhet meg a csoda, ha megtanuljuk tisztelni a másikat, ha számíthatunk egymásra és ha megtanulunk együtt játszani.
4 éves kortól ajánlott!

Csoda és Kósza

Örkény István Színház - május 26., 11.00

Csoda és Kósza egy gödöllői tanyán élnek. Első ránézésre közönséges lovak, Sajó bácsi és Gyöngyi néni lovai. De szokott-e egy normális ló pizzát sütni a miniszternek, vagy épp a Marsra utazni, ha úgy tartja kedve?
Czigány Zoltán meséje a két ló, a csacska Kósza és a megfontoltabb Csoda figurájában azt az örök párost teremti újra, mint amit a mostani szülők számára Lolka és Bolka, a nagyszülőknek pedig Stan és Pan jelenthetett.
Az előadásra jegyet - a szabad helyek függvényében - ITT tudtok vásárolni.
7 éves kortól ajánlott!

Repülőcirkusz

Fővárosi Nagycirkusz - május 26., 15.00

A hollywoodi sztárokat felvonultató, Tim Burton által rendezett és újraálmodott élőszereplős Dumbó című filmben is szerepet kapott Kristóf Krisztián mozifilm által inspirált rendezését láthatjátok a Fővárosi Nagycirkusz porondján. Az izgalmas produkcióban világszerte ismert és elismert nemzetközi artistaművészek kápráztatnak majd el benneteket.
Az előadásra jegyet - a szabad helyek függvényében - ITT tudtok vásárolni.
10 éves kortól ajánlott!