Családi filmek vasárnapra

Vasárnap is várnak ám jó filmek, mutatjuk is, hogy mikből érdemes válogatni!

Matilda, a kiskorú boszorkány

RTL HÁROM - június 11., 12.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis Matilda már háromévesen rájön, hogy nem a megfelelő családba született. Apja, Mr. Wormwood rendkívül csalódott, amiért a kislány könyveket olvas ahelyett, hogy csatlakozna a család primitív és szélhámos életmódjához, ezért átnevelésre elküldi a rettegett bentlakásos nevelőintézetbe. Bár az intézmény igazgatónője rettegésben tartja a gyerekeket, Matilda mégis boldog. Ugyanis természetfeletti képességével és szeretett tanárnője, Ms. Honey segítségével túljár az igazgatónő eszén, és végül sikerül szerető családra lelnie.


Cápamese

RTL HÁROM - június 11., 14.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként, arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő.


Pokémon – Pikachu, a detektív

RTL - június 11., 15.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tim világában, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. A legendás zsaru fia nem bánja, hogy nem lett rendőr, mint az apja, de mindig is szeretett volna Pokémon-edző lenni. Amikor Tim apja nyomtalanul eltűnik, egy apró lény állít be, aki azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó, sőt legyőzhetetlen hős.


Sherlock Gnomes

TV2 Kids - június 11., 16.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és a legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor hazatérnek, kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak...


Csizmás, a kandúr

Moziverzum - június 11., 17.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, s itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodoznak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek egymással. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját - így lesz belőle Csizmás Kandúr. Ám ekkor újra felbukkan Tojás Tóbiás...


Croodék

Moziverzum - június 11., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.