Családi filmek vasárnapra

Már csak egy hét van húsvétig, a nyúllal meg jön együtt a szünet is, szóval a mai napot ne aggódjátok túl, nézzetek inkább filmeket!

Dinoszauruszok - A Föld urai

Moziverzum - április 2., 10.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis Pacsi a törpeorrú dínók családjához tartozik, és nap mint nap szüksége van az eszére és a szívére, hogy felvegye a versenyt a testvéreivel, különösen Morcossal, aki a vezér szerepére pályázik...


SpongyaBob: Ki a vízből!

Paramount Network - április 2., 12.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista, SpongyaBob és barátai, Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus, Szandi és a nagymenő vállalkozó, Rák úr élnek. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket.


Khumba

Minimax - április 2., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait...


Kópé

Moziverzum - április 2., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, - kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.


A kétfejű sárkány titka

m2 / Petőfi TV - április 2., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Sárkány Királyságban békésen és boldogan éldegél az egykori Király és Királyné. Náluk nyaralnak az erdő szélén, a Nefelejcs mező közelében az unokáik, akik egy szép nyári estén a kétfejű sárkánynál, Kormosnál alszanak. Elalvás előtt a kétfejű sárkány mesét olvas nekik, melyből sok érdekességet tudnak meg a Királyság történetéről.


A kis kedvencek titkos élete 2

Moziverzum - április 2., 19.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit.