Családi filmek vasárnapra

Holnaptól megint jönnek a dolgos hétköznapok, a feladatok meg a határidők, a metrón zötykölődés és dugóban ácsorgás. Hát milyen jó, hogy nem holnap van, ma még bátran lehet mozizni egy jókorát!

Négy gyerek és az izé

HBO 3 - január 23., 12.45
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alice és David, a friss szerelmespár első közös családi nyaralására készül egy cornwalli házikóban, kevésbé lelkes gyermekeikkel, akik most találkoznak először. Az ünnep váratlan fordulatot vesz, amikor a gyerekek egy varázslatos (és nagyon morcos!) lényt fedeznek fel a helyi strandon, Psammeadot, aki képes teljesíteni a kívánságokat.


A Lego kaland 2

HBO 2 - január 23., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, a gyermeteg Emmettre vár a feladat, hogy kiszabadítsa őket.


A széttáncolt cipellők

m2 / Petőfi TV - január 23., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ország minden reggel a király hatalmas sajnálkozó kiáltására ébred. Hiába zárja be tizenkét lányának szobáját esténként, a cipőik talpa egytől egyig kilyukadt reggelre. Hogy lehet ez? A lányok elhallgatják az igazságot apjuk előtt. Az udvarmester feladata találni egy olyan férfit, aki megfejti a hercegnők titkát. Így talál rá a furfangos bábjátékosra, aki vállalja a kihívást...


Bűbáj herceg és a nagy varázslat

m2 / Petőfi TV - január 23., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja. Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni az igaz szerelmet. Pedig sietnie kell, ugyanis ha a 21. születésnapjáig nem lel rá a szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.


Madagaszkár

Moziverzum - január 23., 19.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Marty, a zebra megszökik az állatkertből, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. A többiek döbbenten állnak másnap reggel barátjuk hűlt helyénél, és kitörnek a parkból, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki is rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést...


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői

Minimax - január 23., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.