Családi filmek vasárnapra

A képernyős paramnézia manapság nem ritka jelenség, ha az aktuális filmek gyanúsan ismerősek, akkor nem nálatok van a hiba, de a gyér felhozatal kierőszakolta a döntést. Meg ismétlés a tudás... na ugye!

Szabadítsátok ki Willyt!

Film+ - november 28., 6.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Willy, az óceántól és családjától elszakított három tonnás kardszárnyú delfin elenyésző számú hétvégi turistát kellene, hogy szórakoztasson a kisvárosi delfináriumban, amire azonban nem hajlandó a fogságban. A kőszívű tulajdonos be akarja zárni a show-t. Ekkor találkozik Willyvel Jesse (Jason James Richter), a tizenkét éves utcagyerek. Gyorsan egymásra találnak, de Willy még új barátja kedvéért sem hajlandó produkálni magát a nagyközönség előtt.


Coco

HBO2 - november 28., 8.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miguel családja nemzedékek óta gyűlöli a zenét, miután a fiú ükapja elhagyta a famíliát a zenei pálya miatt. Azt szeretnék, ha a fiúból cipész lenne, ám ő imádja a zenét, és arról ábrándozik, hogy egyszer majd a nagy muzsikus Ernesto de la Cruz nyomába léphet.


Leskelődők

Filmbox Premium - november 28., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mióta az eszüket tudják, Tim és Alexander elválaszthatatlan jó barátok. Tim nagyon szeretne már magának egy barátnőt, Alexander pedig jobb jegyeket a suliban. Álmaik megvalósításához kidolgozzák hát a tökéletes tervet, amelyhez nem kell más, csak egy elektromos vízforraló, egy apró robot, a suli tervrajzai, valamint 100 térfigyelő kamera.


Verdák 3.

HBO2 - november 28., 12.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak rádöbben, hogy az autózás ifjú versenyzői, élükön az arrogáns Jakson Stormmal elszáguldottak mellette, parkolópályára kényszerítve őt. Ahhoz, hogy visszaszerezze a régi dicsőségét, szüksége van a lelkes, fiatal technikus, Cruz Ramirez segítségére. A néhai Hudson Doki tanításai alapján és néhány váratlan fordulat révén Villám McQueen visszatér a pályára...


Harmadik Shrek

Paramount Network - november 28., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor béka-apósa hirtelen meghal, Shrek újabb forgószélszerű kalandra indul Szamárral és Csizmás Kandúrral, hogy megtalálja a trón jogos örökösét. Újra itt vannak mindenki kedvenc szereplői, plusz egy mágikus, félrevezetett Merlin, egy ügyetlen Arthur, egy erős hercegnő-különítmény, és egy sor váratlan érkezés.


Gru 3

Moziverzum - november 28., 15.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára...

 

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.