Előfizetői tartalom

A Mol jövője, a benzin alkonya - Videó

Portfolio
Forradalmi átalakulások küszöbén vagyunk az energiaiparban. Az elektromos autózás elindult hódító útjára, az egyetlen kérdés csak az, hogy milyen gyorsan forgatja fel az egész autóipart, és az autók energiával való ellátásának infrastruktúráját. Ezzel párhuzamosan a megújuló energiaforrások is lassan, de kitartóan egyre nagyobb szeletet harapnak ki az energiatortából.

Mai videónkban Pletser Tamással, az Erste olaj és gázipari elemzőjével tekintjük át az olajipari folyamatokat. Hogyan reagálnak az olajcégek a változásokra? Meddig lesz még szükség bólogató olajkutakra? A videóból megtudod a részleteket. Mol, Exxon Mobil, Chevron és egyéb olajrészvénnyel kedvező díjak mellett kereskedhetsz a Portfolio Online Tőzsdén.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés