Előfizetői tartalom

Hatalmas összeomlásra figyelmeztetett a 2008-as pénzügyi válságot megjósoló befektető, majd törölte magát Twitterről

Portfolio
A 2008-as pénzügyi válságot megjósoló sztárbefektető, Michael Burry alig egy hete tért vissza a Twitter felületére, de nem maradt sokáig, ugyanis hétfőn újra törölte magát az oldalról. Több üzenetet is posztolt azonban ezalatt a néhány nap alatt, amelyekben többek között egy újabb hatalmas pénzügyi összeomlásra is figyelmeztette a befektetőket.

Michael Burry még áprilisban törölte magát váratlanul a Twitterről, amiben valószínűleg az is szerepet játszott, hogy meglátogatta őt az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC), miután többször is posztolt a GameStop, a Tesla és a bitcoin kapcsán. Emellett már ekkor is belengette egy közelgő összeomlás veszélyét. A sztárbefektető most is hasonló kijelentéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés