Előfizetői tartalom

Beszállt a ringbe az OTP, most nem kiütéssel, csak nagyon sima pontozással nyert

A Portfolio-nál több évtizedes hagyománya van a részvények, devizák, cégek megszemélyesítésének, szédelegnek devizák, szenvednek papírok, összerogynak majd talpra állnak vállalatok. Menjünk is tovább ezen a vonalon! Az OTP egy olyan bokszoló, amelyik az elmúlt évtizedekben végig járta az ökölvívó ranglétrát, középsúly, nagyközépsúly, félnehézsúly, cirkálósúly, és mostanra a régióban elismert és irigyelt nehézsúlyú bokszoló lett, amelyik egymás után dönti a rekordokat. A koronavírus-járvány viszont tavaly bevitt egy jobb egyenes - bal horog ütéskombinációt, aminek év elején történelmi céltartalékolás lett az eredménye, de a bankcsoport kimozogta a pandémiát, és úgy ment ki az idei első meccsére, hogy senki nem fogadott ellene. Most nem lett meg a rekordprofitos KO, csak egy bivalyerős, teljesen sima pontozásos győzelem.

Várakozások megverve? Pipa Minden fontosabb eredménysoron jobbak lettek az OTP első negyedéves számai, mint amire az elemzők számítottak. A bevételek 1 százalékkal a várt felett alakultak, a működési költségek 2 százalékkal a konszenzus alatt, a működési eredmény 4 százalékkal a várakozások felett, a céltartalékolás jóval alacsonyabb lett a vártnál, így a korrigált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés