Előfizetői tartalom

Mennyire kell utálni vagy unni a BMW-t, a Mercedest, az Audit, hogy ilyen autót vegyél?

Maserati Ghibli Hybrid. Nem volt még nálam tesztautó, amit annyira megnéztek volna a járókelők és az autósok, mint ezt, vagy aminek a gyönyörű hűtőrácsát meglátva annyira vigyorogtam volna, minden beszállásnál, mint ennél, de olyan sem, amitől ennyire ambivalens érzéseim lettek volna, mint a hibrid Ghiblitől, és olyan sem, aminek néhány tulajdonsága annyira idegesített volna, mint ezé, vagy aminél ennyire zsigeri szinten éreztem volna rendszeresen, hogy ennyi pénzért átverés. Szinte óráról-órára ingadozott a véleményem, és kellett két hét, hogy leülepedjenek bennem az élmények. El lehetne intézni annyival, hogy a német prémiumokhoz képest több pénzért kapsz különlegesebb, de kevesebb autót, de azért ez nem ilyen egyszerű.

Előjöttek az emlékek 2016-ban már vezettem a Maserati Ghiblit. Az még a facelift előtti változat volt, a 3-literes, V6-os, duplaturbós, 410 lóerős csúcsmotorral, gyönyörű hanggal, és a lényeg, azt a motort még a Ferrari gyártotta, már csak a tudat is sokat hozzátesz az élményhez, de sztorinak sem rossza a haveri társaságban, lehet vele menőzni, csajozni. Akkor ott nagyot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés