Előfizetői tartalom

Tényleg kivonul az Aegon? Három nagy érdeklődő is van már a biztosítóra

Portfolio
A Bloomberg után most a Reuters is beszámolt róla, hogy eladó az Aegon kelet-európai tevékenysége, megemlítve, hogy a régióban elsősorban Magyarországon, de mellettünk Lengyelországban, Romániában és Törökországban is aktív a biztosító. Három nagy nyugat-európai érdeklődőt nevezett meg a hírügynökség a társaságra, ugyanakkor a lehetőség magyar szereplők fantáziáját is megmozgathatja, hiszen az ország - az Allianz mellett - legértékesebbnek tekinthető biztosítójáról van szó.

Előzetes egyeztetéseket tartott kelet-európai érdekeltségeinek eladásáról a holland Aegon a piac egyes szereplőivel, a tárgyalásokon a JP Morgan működik közre  – írja a hírügynökség két meg nem nevezett forrására hivatkozva. Mintegy 650 millió eurót érhet szerintük az üzlet, amelyet aukciós metódussal értékesítenének. A források szerint a holland NN és a belga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés