Előfizetői tartalom

Vége a nagy ralinak? - A gazdagok már eladnak

Portfolio
Miután visszapattantak a tőzsdék a márciusi mélypontról, a világ gazdagjai most kapva kapnak a lehetőségen, hogy részvényeik egy részét értékesítve dollármilliárdokat realizáljanak. A jegybankok – az amerikai jegybankkal az élen – azonban a különböző stimulusokkal továbbra is támogatják a ralit, a tőzsde irányába terelve a befektetni vágyókat.

Az elmúlt hetekben számos befektető érzett késztetést az eladásra a tőzsdéken, kimondottan magas volt a volatilitás ebben az időszakban – egyesek szerint ez a jelenség akár a V-alakú kilábalás végét is jelentheti, és a jelek szerint a leggazdagabbak egy része is így vélekedik. Akik eladtak, és akik (még) nem A következő, nagyobb volumenű részvényeladások történtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés