Előfizetői tartalom

Emelkednek az autósok terhei

Portfolio
Emelkednek az autósok terhei, miután a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (MSZKSZ) június 1-től a benzin és a gázolaj esetében is megemelte a tagi hozzájárulás mértékét, az úgynevezett készletezési díjat. A Népszava érdeklődésére az MSZKSZ azzal indokolta az olajdíj emelését, hogy a szakértőik elsősorban a koronavírus-krízis hatásaként az idei évre az üzemanyagok jelentős forgalomesését jósolták.

A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (MSZKSZ) igazgatótanácsa a 2020. május 6-i ülésén megtárgyalta a 2019. évi éves beszámolót és üzleti jelentést, a 2019. évi költségvetési tartalék felhasználására vonatkozó javaslatot, valamint a 2020. évi költségvetés módosítását, amelynek keretében 2020. június 1-jei hatállyal a kőolaj szekcióban a benzin és gázolaj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés