Előfizetői tartalom

Így él a világ leggazdagabb embere: erre költi a milliárdjait

Portfolio
Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere a héten 165 millió dollárért vásárolt meg egy kalifornaiai villát. Az Amazon alapítójának van miből költekezni, hiszen több mint 100 milliárd dolláros vagyona van a becslések szerint. Ebből több ingatlanra, befektetésekre, jótékonykodésra és tudományos projektek finanszírozására is futja. Bemutatjuk, hogy mi mindenre költi milliárdjait az üzletember.

Jeff Bezos napjaink leggazdagabb embere, jelenleg a becslések szerint 132 milliárd dollárra rúghat a vagyona. Számára 88 ezer dollárt elkölteni olyan, mint amikor egy átlag amerikai 1 dollárt költ el - számolta ki a Business Insider.  Az Amazon-sztori Jeff Bezos elsősorban az Amazonból gazdagodott meg. 1994-ben alapította a vállalatot és még ma is az online kiskereskedelmi óriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés