FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Új, rejtélyes vírus bukkant fel - Ezt kell tenni, ha kitör a globális járvány

Új, eddig nem ismert vírus felbukkanása okoz riadalmat a világban. A Kínából indult járvány már több országban megjelent és halálos áldozatokat követelt. A hírekre reagálnak a tőzsdék is, bár messze nincs pánik a részvénypiacokon, egy kisebb eladói nyomás látszik és egyedi részvények szintjén vannak komolyabb mozgások az eseményekhez kapcsolódóan. Megnéztük, hogy hogyan reagáltak a tőzsdék a korábbi járványok kitörésekor és hogy melyik szektorokban, melyik részvényekben lehet fantázia és mi az, amit most érdemes lehet kerülni.

Új járvány van kitörőben – Mi történt eddig? A közelmúltban egy új vírus hívta fel magára a figyelmet 10 évvel azután, hogy az utolsó aggasztó, a részvénypiacokat is megmozgató járvány kitört. Most Kínában, egy vuhani halpicon jelent meg egy eddig nem ismert, tüdőgyulladást okozó koronavírus, amely mostanra már több mint 440 embert fertőzött meg és több kínai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés