Előfizetői tartalom

Nyolc tanács, amivel felkészülhetsz a rázósabb időszakokra

Portfolio
Az amerikai indexek csúcsokat döntögetnek, de ezt szinte már észre sem vesszük, annyira hozzászoktunk mostanában. A bika piac 2009 óta tart, azóta több mint 200 alkalommal állítottak fel új történelmi csúcsot az irányadó amerikai indexek. Úgy tűnik, mintha semmi sem állíthatná meg a további emelkedést, de ez bizonyára nem így van. Normális, ha néha beköszönt a medve piac (ami 20 százalékos esést jelent), így érdemes rá felkészülni – tanácsolja cikkében a Marketwatch.

Emlékezzünk Warren Buffett szavaira: Legyél óvatos, amikor mindenki más mohó és legyén mohó, amikor mindenki más óvatos. Sir John Templeton szerint pedig: A bika piacokat pesszimizmus szüli, a szkepticizmuson növekednek, az optimizmus hátán válnak éretté és az eufóriában halnak meg. És sokszor nem állnak meg 20 százalékos esésnél a részvényindexek, amikor beköszönt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés