Előfizetői tartalom

Áttörte a falat az OTP

Portfolio
Az elmúlt hónapok során oldalazó OTP pénteken felfelé tört ki a korábbi időszak kereskedési sávjából, és a technikai kép alapján van rá esély, hogy az emelkedés folytatódhat. A Mol esetében is lehet még tér a további erősödés előtt, míg a Richter hamarosan fontos ellenálláshoz érkezhet meg. Összeszedtük, hogy a hazai blue chipek esetében mire érdemes majd figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTP Az elmúlt hónapok folyamán az OTP a 11 800 és 12 800 forint által határolt sávban oldalazott, a sáv tetejét jelentő 12 800 forintos szintnek bár többször is nekifutott az OTP, áttörnie azonban sokáig nem sikerült azt. A fordulatra egészen a hét utolsó napjáig kellett várni, az OTP a pénteki kereskedésben felfelé tört ki a sávból, és a részvény a 12 800 forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés