Előfizetői tartalom

Debrecenben épített gyárat az ismert német multi

MTI
A Krones AG első, Németországon kívüli európai gyára 15 milliárd forintos beruházással épült fel a Debrecenben, amivel a társaság 500 új munkahelyet hozott létre. A termelőüzem átadásán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy a kormány 5,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá a beruházáshoz.

A Krones debreceni termelőüzemének szerdai átadásán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy az elmúlt években Magyarország sikeresen átállt a termelésorientált gazdaságról a technológiaorientált gazdaságra. A külügyminiszter elmondta azt is, hogy a Krones AG 15 milliárd forintos beruházással építette fel a termelőüzemét Debrecenben, amivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés