Előfizetői tartalom

Íme, itt a világ összes pénze egy ábrán

36,8 billió dollár: ennyi pénz van a világon, szűken értelmezve. Tágan már majdnem 100 billió, vagyis 100 000 milliárd dollár. Nehéz az ekkora számokat elképzelni, de pont ebben segít nekünk a The Money Project alkotása, amely szemléletesen mutatja meg, hogy miként viszonyul ez a tengernyi pénz mondjuk a világ összes adósságához. Egy óriási ábra következik.

Mennyi pénzt tudsz elképzelni? Sokan vagyunk vizuális típusú emberek, akik szeretik elképzelni fejben a dolgokat. Vannak olyan jelenségek persze, amiket nem lehet csak úgy fejben átlátni, mert például elképzelhetetlenül nagyok. Mint éppen az univerzum. De könnyebb esetekben azért mégis lehetséges a dolog, főleg ha segít nekünk egy-egy kreatív vizualizáció. Most pedig éppen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés