Előfizetői tartalom

Ezekre a lakásokra csaphatsz le a kedvezményes zöld hitel segítségével - Térképen az érintett projektek

Október elején elindult a Magyar Nemzeti Bank „NHP Zöld Otthon Programjának" keretében a lakáshitelezés, vagyis a legalább BB energiahatékonysági besorolású és legfeljebb 90 kWh/m2 éves primer energiaigényű új építésű lakóingatlanok megvásárlására vagy építésére kedvezményes, fix 2,5 százalékos kamatozású hitel vehető igénybe. A program részleteivel korábban már több cikkben foglalkoztunk, ezúttal a Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisa és interaktív térképe segítségével azt mutatjuk meg, hogy az egyes budapesti kerületekben mekkora lakáskínálatból választhat az, aki élni szeretne a lehetőséggel, végül pedig megnézzük, hogy a fentiek alapján mekkora havi jövedelemre van szükség az ország különböző részein egy 60 négyzetméteres új lakás megvásárlásához.

A Magyar Nemzeti Bank a Növekedési Hitelprogram részeként október 4-én elindította a Zöld Otthon Programot, amelynek keretében a lakossági ügyfelek legalább BB energiahatékonyságú és legfeljebb 90 kWh/m2 éves primer energiaigényű új lakások, családi házak vásárlására és építésére igényelhetnek kedvező, a teljes futamidő alatt fix kamatozású hitelt. Ezúttal arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés