FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Az évszakok rejtelme: nem mindegy, hogy mikor adod el, vagy veszed meg a lakásod

Portfolio
Közel sem mindegy, az év melyik szakában vásárolunk lakóingatlant vagy mikor kínáljuk azt eladásra, a szezonalitás ezen a piacon is megfigyelhető. Az idei év azonban több szempontból is a megszokottól eltérően alakul, a tavaszi zsongás már év elején elindult, és van, ahol most is változatlanul pörög a piac. Az évszakok és az ingatlanpiaci kereslet, valamint kínálat összefüggéseit vizsgálja az OTP Ingatlanpont elemzése.

Az elmúlt hónapok ingatlanpiaci hírei másról sem szóltak, mint a lakásbérleti díjak és kínálat változásairól, hiszen a nyár hagyományosan főszezonnak számít ezen a piacon. Ahogy az emberek életciklusai változnak az évszakokkal, úgy az ingatlanpiac szezonalitása is évtizedek óta megfigyelhető folyamat, például a nyári szabadságok alatt, vagy karácsony környékén jellemzően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés