Előfizetői tartalom

Úgy vesszük az új lakásokat, mintha nem lenne holnap - Lehengerlő adatok jöttek

Portfolio
Ismét megjelent a Budapesti Lakáspiaci Riport, ami az elmúlt 3 hónap adatai alapján vizsgálja meg a fővárosi új lakások árait. Ez alapján Budapesten átlagosan 988 ezer forintos négyzetméteráron kínálják az új lakásokat eladásra, ami a korábbi negyedévhez képest 1,6 százalékos drágulásnak felel meg. Jó hír azonban, hogy a kínálat is bővült, és a vevők is aktívak: fél év alatt több lakást vásároltak, mint amennyit tavaly egész évben. Nézzük, mennyit kell fizetni az egyes kerületekben!

A Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisa jelenleg 24 370 lakást tartalmaz, ezek olyan fejlesztésekben találhatók, amelyek 2021 első vagy 2021 második negyedévében legalább egy szabad lakást tartalmaztak. Egyértelműen látszik, hogy a lakások és a projektek száma is újra növekedésnek indult a kedvezményes új lakás áfa visszavezetését követően. Az év első fele biztatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés