Előfizetői tartalom

Mire elég 60 millió forint a hazai lakáspiacon?

Portfolio
Balatoni nyaraló, nagyvárosi családi ház vagy V. kerületi kétszobás: 50-60 millió forintért már egyaránt válogathatunk jó állapotú ingatlanok között Budapest külvárosában vagy a vidéki nagyvárosok belső részeiben, de akár a Balatonra is költözhetünk. Az OTP Ingatlanpont megvizsgálta, milyen lehetőségekkel számolhat valaki, ha 60 millió forintért szeretne magának ingatlant.

Az elmúlt évekhez képest idén megszaporodtak az 50-60 millió forint értékű lakóingatlanokról szóló hirdetések. Amíg másfél évvel ezelőtt az ingatlanhálózat keresőportálján az ekkora összeggel rendelkező vagy hitelképes érdeklődők 427 találatot kaphattak, idén 200-zal több hirdetéssel találkozhatnak ebben az árkategóriában. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés