Előfizetői tartalom

Összeomlás vagy szárnyalás? Mutatjuk, mi vár a magyar lakáspiacra

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk a hazai lakáspiaccal és a lakásárak változásának kérdésével, melynek során a szakértőket megkérdezve kérdőíves felmérést is készítettünk. A piaci folyamatok azonban gyakran összetettebbek annál, hogy néhány válaszlehetőséggel körül lehessen írni azokat, ezért három szakártőt arra kértünk, hogy az idén várható trendekről részletesebben is mondjanak véleményt.

Banai Ádám, az MNB Pénzügyi Rendszer Elemzése Igazgatóság igazgatója A lakásárak emelkedésében előzetes decemberi adatok alapján már a lassulás jelei látszódnak, vagyis a drágulás üteme kisebb lehet országos átlagban. Budapesten úgy látjuk, hogy havi alapon már nem emelkedtek tovább a lakásárak az év végén. A magas árszint, a csökkenő hozam, illetve a kedvező befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés