Előfizetői tartalom

Választott a főváros: megmutatjuk, mit tervez az új vezetés Budapesttel

Portfolio
Karácsony Gergely kapta az önkormányzati választáson a legtöbb szavazatot a főpolgármester-jelöltek közül Budapesten, így a következő öt évben az ő vezetésével működhet a főváros. A főpolgármester programja rengeteg területet érint, amelyek a lakáspiacra is hatással lesznek, többek között a klímavédelem, a város- és közlekedésfejlesztés irányai, a zöldfelületek és a közterek kérdései. Emellett a lakáspiacra vonatkozóan önmagában is számos intézkedést tartalmaz, amelyeket az alábbiakban mutatunk be.

Bár a program sok esetben részletes intézkedéseket említ, azok megvalósítása kapcsán nem szabad elfelejteni, hogy számos egyéb tényező van (például kormánnyal való együttműködés jövője), ami befolyásolhatja mindezt, így ezek egyelőre inkább iránymutatónak tekinthetők a következő évek Budapestjére vonatkozóan. Lakáspiac A program lakáspiacot értékelő fejezete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés