Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: 35 évesen visszavonul a politikától Sebastian Kurz

Portfolio
Sebastian Kurz osztrák kancellár fél 12-kor bejelentette, hogy lemond minden tisztségéről, és teljesen visszavonul a politikától. Kurznak egy korrupciós botrány miatt még októberben kellett lemondania a kancellárságról, de maradt az Osztrák Néppárt vezetője, és a frakcióvezetői posztot is átvette. Most azonban meglepetésre visszavonul a politikától, amit azzal indokolt, hogy több figyelmet szeretne szentelni családjának és nemrég született fiának.

A bejelentés Fél tizenkettőkor kezdődött sajtótájékoztatóján Sebastian Kurz, a kormányzó Osztrák Néppárt (ÖVP) távozó elnöke és frakcióvezetője bejelentette, hogy lemond minden tisztségéről, és teljesen visszavonul a politikától. Kurz azt mondta, az elmúlt tíz évben 100 százalékban a politikának szentelte magát, miközben saját családját elhanyagolta. A fiam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés