Előfizetői tartalom

Aggasztó hírek: Izrael az oltásban éllovas volt, de most újra terjed a járvány az indiai mutáns miatt

MTI
Izraelben ismét erősödik a koronavírus-járvány, és megjelent a vírus fertőzőbb és veszélyesebb delta változata - jelentette a helyi média szerdán. A hét elején növekedésnek indult az új koronavírus-fertőzöttek száma, már két egymást követő napon több mint száz új vírushordozót azonosítottak: az egészségügyi minisztérium honlapjának jelentése szerint hétfőn 125-öt, kedden 110-et.

A fertőzési együttható szerdára 1,55-re nőtt, azaz minden száz fertőzött ember átlagosan 155 embernek adja át a vírust, vagyis növekszik a fertőzöttek száma. A hónap elején még 0,87 volt ez a mutató, azaz százan csak 87 embert fertőztek meg, és fokozatosan visszavonulóban volt a járvány. Naftali Bennett miniszterelnök a Ben Gurion repülőtéren tartott,  minden helyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés