Előfizetői tartalom

Megérkezett az EQS, a Mercedes-Benz első valódi elektromos autója, amin emberi sorsok és a vállalat jövője múlhat

Csütörtök este a Mercedes-Benz végre megmutatta, hogyan is képzeli el az elektromos autózásra épülő jövőjét, amelyben a minél magasabb értékesítési darabszámok hajhászása helyett a nyereségesebb működés elérése és a tehetős vásárlók igényeinek legmesszemenőbb kielégítése kap főszerepet. Bevallom, régen vártam annyira egy új modell világpremierjét, mint a most bemutatott Mercedes-Benz EQS-ét.

A Mercedes-Benz EQS-re számtalan jelzőt ráaggattak már a megjelenése előtt: mérföldkő, etalon, Tesla-gyilkos, de ezek a hangzatos kifejezések véleményem szerint még csak meg sem közelítik azt, amit ez az autó valójában képvisel. Túlzás nélkül az gondolom, emberi sorsok és a Daimler jövője múlik azon, hogy azok a meghatározó irányok, amelyeket a nemrég meghirdetett új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés