Előfizetői tartalom

Megnyertem az ötöslottót, úristen, mit csináljak?

Portfolio
Ez a cikk egyetlen embernek szól, annak, aki holnap megnyeri az ötöslottó négymilliárd forintos főnyereményét. És az aprót. Jó, ha többen nyernék meg, akkor többen is elolvashatják. Sőt, a reménykedők széles tábora számára sem biztos, hogy érdektelen, hiszen ki ne játszott volna el azzal a gondolattal, hogy mit tenne a főnyereménnyel?

A kérdésre nagyon magabiztos válaszokat szokott adni a többség. Pedig ha abból indulunk ki, hogy a nyertesek kétharmada néhány éven belül tönkremegy, akkor nagyon valószínű, hogy ez a magabiztosság a legtöbb esetben megalapozatlan. De persze lehet, hogy a szerencsések többsége a szédítő nyeremény birtokában dobja sutba addigi megfontolásait. Ekkora lottónyeremény befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés