Előfizetői tartalom

Ijesztő kijelentés Trumptól: rövidesen kiderül, megtámadjuk-e Iránt

Portfolio
Újságírók megkérdezték ma Donald Trump amerikai elnököt, hogy az amerikai drón hormuzi-szorosban történt iráni lelövésének megtorlásaként indítanak-e légitámadást Irán ellen, mire Trump csak annyit válaszolt: "rövidesen meglátják". A Reuters hírére az amerikai tőzsdék gyorsan süllyedni kezdtek, igaz van honnan: az S&P ma új történelmi csúcsra ért. Aztán Trump elsőre ijesztő kijelentése után gyorsan elkezdtek újra emelkedni a tőzsdék. Később egyébként már Trump is más hangsúllyal beszélt a drón lelövéséről, amelyre a tőzsdék is korrigáltak:

Kapcsolódó cikkünk2019.06.20Délután még kiakadt Trump, estére már megszelídült a lelőtt drón miattTrump délután már a Twitteren is kikelt az amerikai drónlelövés miatt és azt mondta, hogy az irániak most nagyon nagy hibát követtek el. Az olaj ára, amely az iráni drónlelövés hírére már egyébként is 3-4% körüli pluszban járt, még tovább emelkedett és most már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés