Előfizetői tartalom

Elindul May megbuktatása, kizuhanhat az Egyesült Királyság az EU-ból

Portfolio
Bár Theresa May brit kormányfő tegnap este magabiztosan azt mondta: ő csinálja végig a Brexit-folyamatot, ma már arról szólnak a hírek, hogy összejöhetett a szükséges számú szavazat ahhoz, hogy kezdeményezzék a párton belüli megbuktatását. Erre, azaz a bizalmatlansági szavazásra akár már jövő hét első napjaiban sor kerülhet. Közben fontos két győzelem Maynek, hogy két vezető Brexit-párti minisztere úgy döntött: kitart mellette. May helyettese egyébként azt mondja: túl fogja élni a kormányfő a bizalmi szavazást és ha ez így lesz, akkor megerősödve megy majd a jövő vasárnapi rendkívüli EU-csúcsra.

2018. november 16. 18:31 Megosztás Megvan az új Brexit-miniszter! A brit miniszterelnök, Theresa May szóvivője közölte: Stephen Barcley-t nevezi ki a miniszterelnök új Brexit-miniszterré. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés