Előfizetői tartalom

Benyújtották! Indul a hatalmas népesedési csomag a kormánytisztviselőknél

Portfolio
Több szabadság, több kedvezmény, több cafeteria, otthoni munkavégzés - így foglalható össze az a Parlament elé került kormányzati törvényjavaslat, amely a kormánytisztviselők munkáját szabályozza. Mindez nagyon jól hangzik, de persze csak akkor jár - a kormány családpolitikai céljaival összhangban -, ha valaki gyermeket vállal. A kormánytisztviselők családalapítás esetén hozzájárulást is kapnának.

A kormányzati igazgatásról szóló törvényről szóló javaslat benyújtásával a kormány újabb lépést tesz Magyarország versenyképességének javítása, a bürokráciacsökkentés és a hatékonyabb kormányzati munka érdekében, emellett a közigazgatásban dolgozók anyagi megbecsültségének javításáért, illetve a gyermeket nevelő és családot alapító kormánytisztviselők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés