Előfizetői tartalom

Leleplezzük a kormány mestertervét - Óriási adócsökkentés készülhet a háttérben

Minden korábbinál kedvezőbb hiánypályát vázolt fel a kormány a következő évekre a 2020-as költségvetéshez most csatolt kitekintő alapján. A részletes számokból az is kiolvasható, hogy az elkövetkező években tovább híznak a büdzsé szabad tartalékai, 2023-ra már megközelíthetik a 800 milliárd forintot, ami akár méretes adócsökkentésre is lehetőséget ad.

Kapcsolódó cikkünk2019.06.17Megvan, mennyibe kerül a kormány két új programjaA legfontosabb táblázat, mint mindigA kormány két hete terjesztette be a parlamentnek a 2020-as költségvetésről szóló törvényjavaslatot, amiről a képviselők a héten kezdik meg az általános vitát. Eddig több cikkünkben, elemzésünkben mutattuk be a büdzsé főbb jellemzőit, múlt pénteken pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés