Előfizetői tartalom

Kiszámoltuk: óriásit kaszál a kormány az új csodafegyverével

Az egész 2018-as évben kitartott a lendület, ami a gazdaság fehéredését illeti és még az idei év elején is érezhető hatása volt, feltehetően a legutóbb bevezetett intézkedésnek. Az online számla rendszere eddig nagyon bevált, számításaink szerint 200-250 milliárd forint plusz bevételt termelhetett az államkasszának. Bemutatjuk, hogyan.

Eltelt egy év az online számla rendszerének éles indulása óta és nagyon úgy tűnik, hogy az adócsalók és szürkegazdaságban mozgók elleni legújabb fegyver szépen teszi a dolgát.Szárnyalnak tovább az áfabevételekInduljunk ki abból, hogy idén hogyan teljesítettek az áfabevételek. Pénzforgalmi szemléletben az év első 5 hónapjáról állnak rendelkezésünkre adatok. Ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés