Előfizetői tartalom

Figyelmeztető számok jöttek a magyar koronavírus-járványról

A kormány hetek óta egyoldalúan azt hirdeti: már csak a vakcina az egyetlen hatásos fegyver a koronavírus ellen. Ez a fajta védelmi pajzs azonban nem erősödik az elmúlt hetek folyamatai alapján, ami igazán aggasztó, ugyanis több járványügyi adat alakulása is azt mutatja: a delta variáns miatt a negyedik hullám erősen felfutó szakaszába léptünk a héten.

Lényegében stagnál az átoltottság Magyarországon Dobson Szabolcs szakgyógyszerész az általa vezetett Facebook-csoportban arról írt, hogy a legutóbbi egy hét hazai oltási adatai alapján őszintén meg kell mondani: ezidáig kudarcos a nyárvégi-őszi oltási kampány. A szakember azt emelte ki, hogy egy hét alatt az összes oltott száma csak 20.078-al (09. 03.-09. 11-e között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés