Előfizetői tartalom

Romániába mennek Pfizerért a kínai vakcinával beoltott magyarok

Portfolio
Nincs hivatalos eljárás Magyarországon arra az esetre, hogy kaphat-e valaki harmadik oltást, ha a szervezetében két oltás után sem alakul ki a koronavírussal szembeni védettség az antitest vizsgálat alapján. A háziorvosok pedig megosztottak ebben a kérdésben. Volt olyan páciens azonban, aki fogta magát és kiutazott Romániába, hogy Pfizer-oltást kapjon és sikerült is neki – írja a 24.hu cikkében.

A harmadik oltás problémája elsősorban úgy tűnik, hogy a kínai vakcinával beoltott 60 év felettieket érinti, mivel közülük vannak sokan olyanok, akiknél többféle laborvizsgálat elvégzése után is az az eredmény jött ki, hogy nincs megfelelő számú antitestjük. Ezzel kapcsolatban egyébként már Facebook-csoport is alakult, erről itt írtunk részletesebben Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés