Előfizetői tartalom

Orbán Viktor titkos terven dolgozott

Portfolio
Miközben a harmadik járványhullám véget ért Magyarországon, a vakcinakérdés központi téma maradt. Olyannyira, hogy Orbán Viktort is többször kérdezték erről a csütörtöki Kormányinfón, ahol váratlanul, minden előzetes jelzés nélkül jelent meg és válaszolt a kérdésekre. Többek között egy titkos tervet is megemlített, ami korábban idehaza nem kapott nagy figyelmet.

Márciusig kell visszautazni az időben Három hónappal ezelőtt Orbán Viktor miniszterelnök és Andrej Babiš cseh kormányfő Izraelbe látogatott és több kérdésben is egyeztettek Benjamin Netanyahu akkori miniszterelnökkel. Az itthoni beszámolók arról emlékeztek meg akkor március közepén, hogy cseh kollégájával együtt azért utazott a magyar miniszterelnök Izraelbe, hogy megértse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés