Előfizetői tartalom

Magyarország hétfőtől lazít a szabályokon: a részletekről beszélt az operatív törzs

Portfolio
Az operatív törzs közölte, hogy a jövő héttől újabb járványügyi lazítások lépnek életbe Magyarországon. A diákok visszatérnek az iskolába, a tanulók szervezett programokon vehetnek részt, az egyetemek, főiskolák esetében azonban a rektor dönt a képzésről és a vizsgákról. Müller Cecília országos tisztifőorvos a 16-18 éveseket is regisztrációra biztatta, hogy oltást kapjanak, ahogy Maruzsa Zoltán is, aki úgy fogalmazott: „No vakcina, no party!”. Müller szerint javul a járványhelyzet, a szennyvízmintákban csökken a vírus örökítőanyaga, így lehet lazítani a szabályokon. Ennek keretében visszatér az elektív ellátás is az egészségügyben, de csak szigorú szabályok mentén.

2021. május 07. 11:55 Megosztás Egyetlen újságírói kérdést sem olvastak fel Vége a tájékoztatóknak. Újságírói kérdéseket nem olvasott fel a törzs. 2021. május 07. 11:54 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés