Előfizetői tartalom

Újabb lazítás az iskolanyitásban: nem lesz kötelező iskolába engedni a gyerekeket

Portfolio
Az általános iskolák alsó tagozatos évfolyamaiban sem lesz kötelező a jelenléti oktatás jövő héttől - jelentette be a kormány. A látszólag rugalmas megoldás azonban több olyan problémát is felvet, ami után könnyen lehet azt gondolni, hogy a digitális oktatás általános meghosszabbításával a többség sokkal jobban járt volna.

Azok után, hogy tegnap Orbán Viktor miniszterelnök a felső tagozatos évfolyamokban április 19-ről május 10-re tolta el a jelenléti oktatás visszavezetését, ma Maruzsa Zoltán oktatásért felelős államtitkár újabb engedményt ismertetett: az óvodákban és az alsó tagozatos évfolyamokban is távol lehet maradni az oktatástól. Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 15. Maruzsa Zoltán:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés