Előfizetői tartalom

Müller Cecília a ma bejelentett korlátozásokról: "Helyzet van!"

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos a bejelentett korlátozásokról azt mondta, hogy azok elkerülhetetlenek voltak, mert a járványhelyzet rendkívüli ütemben romlik. Az egészségügyi ellátórendszer terhelése egyre nagyobb, "óriásiak" az esetszámok, és ami még rosszabb, nagyon gyors ütemben nőnek. Az oltások hatása majd csak több hét múlva látszik a járványadatokon, ezért arra kér mindenkit, hogy legyenek türelemmel a bejelentett intézkedések miatt.

2021. március 04. 13:57 Megosztás Legyünk türelemmel a meghozott intézkedésekkel szemben! Erre kéri Müller Cecília a lakosságot végezetül. Kérdéseket most nem olvastak be, befejeződött a sajtótájékoztató. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés