Előfizetői tartalom

Feleslegesen halogatta a kormány a döntést, de meddig lesznek velünk a lezárások?

Felelős, de elkésett döntést hozott a kormány az újabb korlátozások bevezetésével. A járványkezelés európai, "húzd meg, ereszd meg" stratégiája folytatódik Magyarországon is. Az első negyedévben a kellemes meglepetést hozó tavaly év vége után újra visszaesik a gazdaság. Március 17-én a kormány nagy valószínűséggel nem fog tudni érdemi feloldásokról dönteni. Gyorsértékelés a mai bejelentésekről.

Ma a kormány úgy döntött, hogy szigorító lépésekkel próbálja fékezni a koronavírus-járványt. Ezzel eldőlt, hogy az (eleve reménytelennek látszó) oltásos stratégia elbukott: a harmadik hullám egyszerűen nem ad elég időt arra, hogy a vakcinával akadályozzuk a vírus terjedését. Természetesen a végső megoldás így is a védőoltás lesz, de az legfeljebb majd a negyedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés